Міні-ЧАТ Розділи Фото
Відео
Документація Контакти
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Грудень » 24 » Хореографічний гурток «Чорноморочка»
18:06
Хореографічний гурток «Чорноморочка»

Танець – це мистецтво в якому людина може проявити свої емоції, переживання, фантазії, почуття… За допомогою рухів люди проявляють свою внутрішню сутність. Здитячого віку танець навчає взаєморозумінню, навчає різноманітним рухам, навчає дітей спілкуватися в колективі і бути однією великою сім’єю.

Так одного осіннього дня у велику танцювальну родину прийшла маленька дівчинка Ганна, яка одразу зрозуміла, що танці їй до душі. З великим бажанням дівчинка відвідувала заняття, та нестримно переймала досвід свого керівника Козлової Світлани Володимирівни,  яка неприпинно віддавала свої знання та майстерність танцювального мистецтва.

Ішли роки, дівчинка розуміла, що їй це подобається. Тому закінчивши школу вирішила вступити до Київського національного університету культури та мистецтва щоб продовжити здобувати майстерність народного танцю.

Закінчивши вуз повернулася до рідного міста, вже для того щоб передавати свою майстерність іншим.

З 15 вересня 2010 року Туровська Ганна Дмитрівна хореограф-балетмейстер створила колектив народного танцю «Чорноморочка».

Колектив працює на базі Чорноморської  ЗОШ у танцювальному залі. Нараховує у своєму складі 90 дітей, віком від 6 до 12 років. Складається з трьох груп шкільного віку та має дві підготовчі групи дошкільного віку.

За своє коротке існування колектив побував на різних конкурсах та фестивалях. Їздили до с. Парутине, с. Куцуруб, с.Острівка, с.Камянка, м.Веселиново, м.Миколаїв зі своїм різноманітним репертуаром: «Весела полька», «Російський хоровод», «Запальний перепляс», «Привітальний», «Яблучко», «Фінська полька», «Циплята», «Гуцулочка», «Гопачок», «Рокенрол», «Козачок»…

Колектив приймав участь у районному фестивалі-конкурсі «Сузір’я талантів», в районному фестивалі дитячої творчості «Перші ластівки», в обласному конкурсі «Чисті роси», в обласному відбірковому конкурсі «Миколаївські зорі». Кожного разу здобували призові місця та нагороджувалися грамотами та дипломами і навіть кубком.

Завдячуючи підтримці батьків, школи та сільської ради колектив буде продовжувати своє існування, займатися творчістю та дарувати нам гарний настрій своїми новими танцями…

Прекрасне не має меж, як безмежна дитяча щирість, любов і відданість. Колектив «Чорноморочка» бажає всім людям планети миру, злагоди й добра!

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

   

   

   

   

  

  

  

  

  

  

  

   


Переглядів: 970 | Додав: OCBITA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Сайти вчителів

Сидорчук А.M.
Кудрі І.О.
Ковердій О.І.
Амонгаєвої А.В.

Календар

Орфографія
Система Orphus
Пошук

2

Архів записів
Друзі сайту
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz