Міні-ЧАТ Розділи Фото
Відео
Документація Контакти
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2015 » Січень » 29 » ІІ етап ХХ Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015»
12:00
ІІ етап ХХ Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015»

ІІ (обласний) етап ХХ Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015»

29 січня  в обласному Будинку художньої творчості  проведено церемонію нагородження переможців очного етапу ІІ (обласного) туру ХХ всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015» у номінаціях: «Українська мова і література», «Хімія», «Образотворче мистецтво», «Правознавство».  Конкурс «Учитель року» проведено під гаслом «Мій рідний край – моя колиска і надія».

       Цьогоріч в інтелектуальних змаганнях І туру на звання найкращого вчителя в районах і містах області взяв участь 321 педагог, зокрема в очному етапі ІІ (обласного) туру – 32 конкурсанти, учителі загальноосвітніх навчальних закладів міст і районів області, які виявили високий рівень професіоналізму, творчий і креативний підхід до навчання предметів, уміння ефективно та раціонально використовувати інноваційні педагогічні технології, форми і методи навчання та виховання; уміння професійно взаємодіяти з аудиторією.

      За результатами конкурсних випробувань очного етапу ІІ (обласного) туру нагороджено і нашого вчителя   -Сидорчук Аллу Михайлівну, у номінації  правознавство «Гарант правопорядку в навчальному закладі».


          Виступаючі зичили всім учасникам міцного здоров’я, творчої наснаги, професійних здобутків, і побажали, щоб невичерпна енергія й надалі була для них джерелом для професійних звершень, а особиста педагогічна діяльність – гідним прикладом для наслідування всім, хто навчається чи працює разом із ними.  

Переглядів: 558 | Додав: GoreNicH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Сайти вчителів

Сидорчук А.M.
Кудрі І.О.
Ковердій О.І.
Амонгаєвої А.В.

Календар

Орфографія
Система Orphus
Пошук

2

Архів записів
Друзі сайту
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz