Міні-ЧАТ Розділи Фото
Відео
Документація Контакти
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Квітень » 12 » Фінальні ХІІ обласні спортивні ігри
15:47
Фінальні ХІІ обласні спортивні ігри

  Навесні традиційно пожвавлюється життя на спортивних майданчиках загальноосвітніх навчальних закладів. Не став винятком і 2013 рік. Волейбольні традиції Чорноморської школи, учні якої навчаються за спортивним профілем, сприяли впевненій перемозі юнаків та дівчат на районних змаганнях.

    Зміцнивши свою команду парутинськими спортсменами хлопці Чорноморської ЗОШ  вибороли 03-04 квітня в Миколаєві 4 місце в своїй групі команд (тренери Сидорчук О. М. та Дудкін О. М.). Дівчата показали кращий результат – ІІ сходинка п’єдесталу та вихід у фінал (тренер Сидорчук О. М.).

     До фінальних ХІІ обласних спортивних ігор, які вирішено було проводити 06-07 квітня на базі Первомайської ДЮСШ,  готувалися відповідально, з повним навантаженням. Нехтуючи власними вихідними, організацію поїздки, харчування та нічліг, взяла на себе директор Чорноморської ЗОШ І-ІІІ ст. Сидорчук Алла Михайлівна. Голова Чорноморської сільської ради Дмитренко А. А. надав фінансову підтримку команді. Колеги з Мигіївської ЗОШ Первомайського району гостинно прийняли на ночівлю нашу команду.

  Відчуваючи особливу, зворушливу турботу, команда дівчат не підвела. За результатами обласних ігор юні волейболістки посіли 5 місце з 27 команд області, що є вагомим досягненням для юних спортсменів нашого району.

   Збірна школи дівчат: Бундюк Катерина, Тростенюк Діана, Галатюк Наталія, Бахтулова Віолета, Шимків Лілія, Реблян Катерина, Руденко Злата.

    Тарабан В. А., завідувач РМК відділу освіти райдержадміністрації

  

  

  

  

  

   

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Переглядів: 739 | Додав: OCBITA | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Сайти вчителів

Сидорчук А.M.
Кудрі І.О.
Ковердій О.І.
Амонгаєвої А.В.

Календар

Орфографія
Система Orphus
Пошук

2

Архів записів
Друзі сайту
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz