Міні-ЧАТ Розділи Фото
Відео
Документація Контакти
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Листопад » 26 » Енергія – 2014
20:49
Енергія – 2014

26 листопада 2014 року відбувся очний етап конкурсу «Енергія – 2014» на базі Миколаївського  обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Учні 9 класу Чорноморської ЗОШ І-ІІІ ступенів Дмитренко Дар’я та Вишняков Дмитро, під керівництвом  вчителя біології та екології  Амонгаєвої А.В. взяли участь в даному конкурсі та зайняли ІІ місце.

Взагалі конкурс проходив у два етапи: заочний та очний. В заочному етапі наша група учнів виконала проектну роботу на тему «Сонячний проточно – накопичувальний водонагрівач з пластикових пляшок» , і зайняла І місце в номінації «Енергія живого: шляхи збереження та використання».

В очному етапі конкурсу «Енергія – 2014» учні прилюдно захищали свою роботу. Звичайно,  діти дуже хвилювалися та переживали, але все одно вибороли таке довгоочікуване ІІ місце на обласному конкурсі. Радості дітей не було меж, і я,  як керівник,   відчувала неймовірну радість за своїх учнів.

Хочеться висловити великі слова вдячності Головченку І.С. за допомогу у вирішенні технічних питань проекту, а також за те, що дав змогу скористатись  його майстернею та інструментами.

Переглядів: 565 | Додав: GoreNicH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Сайти вчителів

Сидорчук А.M.
Кудрі І.О.
Ковердій О.І.
Амонгаєвої А.В.

Календар

Орфографія
Система Orphus
Пошук

2

Архів записів
Друзі сайту
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz