Міні-ЧАТ Розділи Фото
Відео
Документація Контакти
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Жовтень » 29 » Акція "День Чорного моря"
23:17
Акція "День Чорного моря"

28 жовтня 2014 року учні Чорноморської ЗОШ І-ІІІ ступенів на передодні Міжнародного Дня Чорного моря продовжили традицію упорядкування узбережжя Чорного моря.
Не дивлячись на похмурий стан погоди та канікули своїм запалом та усмішками школярі зуміли зробити цей день незабутнім. Години, проведені біля моря, сприяли збереженню чистоти та оздоровленню екосистеми.
Акція проходила у формі змагань між командами «Чайка» та «Дельфін». Учасники не тільки займалися прибиранням, а й брали активну участь в іграх, вікторинах.
Результатом акції став хороший настрій, оздоровлення свіжим повітрям та бажання зробити гасло «Збережемо наше Чорне море», «Врятуймо наше майбутнє» дійсністю.
Крім того в рамках акції у школі було проведено конкурс плакатів, фотовиставка, вікторини, ігри, виставка «Дари моря», тематична лінійка та відкриті уроки «Збережемо Чорне море».
Акція проходила за сприяння адміністрації школи та під керівництвом вчителя біології Амонгаєвої А.В., вчителя географії Кудрі І.О. та педагога – організатора Дмитренко Ю.І.

Переглядів: 661 | Додав: GoreNicH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Сайти вчителів

Сидорчук А.M.
Кудрі І.О.
Ковердій О.І.
Амонгаєвої А.В.

Календар

Орфографія
Система Orphus
Пошук

2

Архів записів
Друзі сайту
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz