Міні-ЧАТ Розділи Фото
Відео
Документація Контакти
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » Архів матеріалів

  Дуель-шоу "Хто зверху?

26 лютого відбулася розважальна програма для старшокласників. У святі взяли участь учні 9-10 класів. Команди дівчат та хлопців мали змогу продемонструвати свою ерудицію, кмітливість, винахідливість та артистизм. З невеликою перевагою команда дівчат здобула перемогу. Найбільш цікавими та захоплюючими конкурсами були: «Склади слово з літер», «Хто я?»

... Читати далі »


  Голос рідної природи серцем слухати навчись

25 лютого 2016 року був проведений екологічний захід на тему: «Голос рідної природи серцем слухати навчись». У святі взяли участь учні 4 класу.

... Читати далі »


  «Солоний Хрещатик»

На вшанування пам’яті героїв Небесної сотні, 22 лютого в Чорноморській школі шкільною бібліотекою при сприянні завідуючого Чорноморським сільським клубом Марченка В.М., було проведено годину-реквієм «Солоний Хрещатик». Учасниками даного заходу були учні 3 – 11 класів, вчителі, батьки.

... Читати далі »


  Афганістан –біль у моїй душі

12 лютого для учнів 8 класу відбулася  виховна година, присвячена 27 –річчю виведення військ з Афганістану.  Діти дізналися про причини довгої та повної трагізму Афганської війни, її наслідки та односельців, які приймали в ній участь.

... Читати далі »


  «На крилах любові»

12 лютого 2016 року був проведений вечір для учнів 7-11 класів. На святі були представлені різні конкурси. Глядачами для конкурсів було обрано  5 пар, з них: Макринич ,Клюєв; Купаєва,Руденко; Коханівська,Збавітель;Гончаренко та Максим,і остання пара Жеребко,Сидорчук.

... Читати далі »


  МИКОЛАЙ У КОЖНОМУ ДОМІ.

Велике свято нині. Бо скрізь же побожно б’ються серця . Люди вшановують Святого Миколая. Це свято не подібне до інших : дитячі безжурні літа і очікування на дарунки, цікавість: «… а, що мені принесе Миколай? Чим я заслуговую на його дарунки?»

... Читати далі »


  Всеукраїнський тиждень права в школі

З метою підвищення правової освіти серед молоді в подальшій розбудові України як правової держави, виховання в громадян поваги до закону і прав людини у Чорноморській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів згідно затвердженого плану було проведено такі заходи:

... Читати далі »


  "Збудуймо пам"яті негаснучий собор"
23 листопада 2015 року в Чорноморській ЗОШ I-III ступенів пройшла тематична лінійка присвячена жертвам голодомору.
... Читати далі »


  Міні міс ЗОЛОТА ОСІНЬ - 2015
20 листопада 2015 року в Чорноморській ЗОШ I-III ступенів відбувся конкурс для учениць початкової школи "Міні міс ЗОЛОТА ОСІНЬ - 2015" в якому прийняли участь учениці 3,4,5 класів.
... Читати далі »

« 1 2 3 4 5 6 ... 24 25 »
Copyright MyCorp © 2024
Сайти вчителів

Сидорчук А.M.
Кудрі І.О.
Ковердій О.І.
Амонгаєвої А.В.

Календар

Орфографія
Система Orphus
Пошук

2

Архів записів
Друзі сайту
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz