Міні-ЧАТ Розділи Фото
Відео
Документація Контакти
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Червень » 16 » 06.06.2013. Воєнно-патріотична спортивна гра «Зірниця»
18:25
06.06.2013. Воєнно-патріотична спортивна гра «Зірниця»

Ми козачки й козаки

Любим мандрувати!

Нашу Січ при Чорнім морі

Зможем відстояти!

Нашу чайку не зупинить

ні вода, ні вітер!

Наші славні праотці

вкажуть путь нам вірний!

Девіз туристсько-пішохідного гуртка «Чорноморська Січ» прозвучав в II етапі воєнно-патріотичної спортивної гри «Зірниця».

6 червня новостворений загін відправився у розвідку в Березнігуватський район село Біла Криниця, щоб згідністю пройти випробування, які чекали на них.

Ніхто з дітей не міг навіть уявити, як будуть проходити ігри. Але врешті-решт вони побачили і відчули на собі всі особливості заходу. З вуст одного з вихованців вилетіла фраза: «Ми на війні?». Саме ці слова характеризують незвичайність, важкість, новизну вражень.

Загін змагався у таких напрямках: конкурс строю та пісні, підтягування, віджимання, човниковий біг, метання «гранати», топографічна підготовка, долікарська допомога, воєнно-історичний конкурс, воєнізована естафета «Десант».

Найбільше дітей  вразив «Десант» (крос 4 км з перешкодами). Адреналіну такої кількості вони мабуть не отримували ніколи. Кожен з них  вдихнув ковток цього особливого повітря,  наповнене димом, стріляниною, вибухами, втомою, жагою відпочити. Лише тоді вони на мить задумалися: «А як же важко людям на війні?!».

Три дні перебування в таборі були наповнені різними цікавинками: виставка воєнної техніки, показові бої військових підрозділів, концертна програма та дискотека.

Яскраві спогади залишаться у пам’яті кожного учасника. І тепер із затятим бажанням вони планують готуватися до наступного сезону ігор. «Зірниця» вимагає серйозної фізичної та інтелектуальної підготовки.

Можна з впевненістю сказати, що воєнно-патріотична гра «Зірниця» справді формує почуття патріотизму у підростаючого покоління. Чорноморська юнь отримала нові знання і вміння, які знадобляться для захисту Батьківщини.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

   

   

   

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

   












Переглядів: 1082 | Додав: OCBITA | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Сайти вчителів

Сидорчук А.M.
Кудрі І.О.
Ковердій О.І.
Амонгаєвої А.В.

Календар

Орфографія
Система Orphus
Пошук

2

Архів записів
Друзі сайту
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz