Міні-ЧАТ Розділи Фото
Відео
Документація Контакти
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Квітень » 4 » 02.04.2013 року семінар-тренування за пректомМолоді футбольні волонтери, Чорноморська ЗОШ
08:04
02.04.2013 року семінар-тренування за пректомМолоді футбольні волонтери, Чорноморська ЗОШ
       02 квітня 2013 р. на базі Чорноморської ЗОШ  І – ІІІ ступенів відбувся семінар-тренування з методики «Розвиток молоді за допомогою футболу» за проектом «Молоді футбольні волонтери». Учасники семінару - вчителі фізичної культури Очаківського та Березанського районів.
Вчителям було запропоновано презентацію  роботи над проектом; перегляд відеофільму «ВІЛ /СНІД»; виступ вчителя Новоодеської ЗОШ, який вже пів року працює у проекті; методичне забезпечення для використання в навчально-виховному процесі, та для роботи по розповсюдженню у педагогічному колективі.
        Під час семінару педагоги виконували практичну частина – тренування за методикою «Розвиток молоді за допомогою футболу». По закінченню заходу  вчителям роздали сертифікати учасника та  спортивний інвентар для використання у роботі над проектом.
        Реалізація проекту дасть змогу сприяти досягненню Цілей Розвитку Тисячоліття через розвиток спорту, як інструменту що сприяє соціальному згуртуванню, зміцненню громадянського суспільства та покращенню фізичного і соціального здоров’я молоді.










Переглядів: 664 | Додав: OCBITA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Сайти вчителів

Сидорчук А.M.
Кудрі І.О.
Ковердій О.І.
Амонгаєвої А.В.

Календар

Орфографія
Система Orphus
Пошук

2

Архів записів
Друзі сайту
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz