Міні-ЧАТ Розділи Фото
Відео
Документація Контакти
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Червень » 6 » життя і здоров’я людини - найвища цінність
16:55
життя і здоров’я людини - найвища цінність

         Канікули!!! Весела пора, якій радіє уся дітвора.

   Радіють і школярі Чорноморського пришкільного табору з денним перебуванням «Нептун».

Програма табору насичена. Це конкурси, змагання, вікторини, презентації, ігри, подорожі, екскурсії, тренінги, виставки, караоке і багато інших цікавих справ.

   Погода перші дні не дуже радувала дітвору, але без діла не сидів ніхто: кожен вибирав справу до душі.

   31 травня на подвір’ї школи вишикувались 25 учасників велопробігу, присвяченого тижню безпеки життєдіяльності. Велопробіг проходив під девізом «Ми за здоровий спосіб життя!».

   Проведенню цього заходу (керівник групи Сидорчук О.М. – вчитель фізичної культури та супроводжуючі вчителі Гунза У.І,  Хомина О.В., Головченко І.С. та Дмитренко Ю.І  ) передувала підготовча робота: перевірка технічного стану велосипедів, інструктаж з правил безпеки. До команди учасників велопробігу ввійшли кращі велосипедисти. Напередодні заїзду були проведені відбіркові змагання учнів 4-11 класів. Судійською колегією відібрано і нагороджено медалями переможців, які і стали учасниками велопробігу.

   Маршрут пролягав від подвір’я школи до моря із зупинками в частині МНС та рятувальної станції.

   Всі залишилися дуже задоволені зустріччю з працівниками пожежної частини, які радо вітали учасників велопробігу на своїй території.

   Діти мали змогу побачити практичні заняття пожежно-прикладного спорту, технічне забезпечення частини, пункт швидкого реагування.

   Такі заходи в таборі «Нептун» проводяться регулярно і метою їх є вдосконалення навичок правил дорожнього руху, протипожежної безпеки та правил поведінки на воді.

   Адміністрація школи та учасники велопробігу висловлюють вдячність працівникам районної служби МНС, а саме Дмитру Олеговичу Орищенку за теплий прийом та надану можливість уявити себе в ролі рятувальників.

   Також, дуже прикро, що відмовили в проханні ознайомити з роботою рятувальників на воді дітям,  працівники рятувальної станції міста Очакова.
           
Переглядів: 1847 | Додав: OCBITA | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Сайти вчителів

Сидорчук А.M.
Кудрі І.О.
Ковердій О.І.
Амонгаєвої А.В.

Календар

Орфографія
Система Orphus
Пошук

2

Архів записів
Друзі сайту
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz