Міні-ЧАТ Розділи Фото
Відео
Документація Контакти
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2015 » Вересень » 20 » В обласному джемборі
20:55
В обласному джемборі

В обласному джемборі

«У колі друзів»

         18, 19, 20 вересня учасники туристичного гуртка «Чорноморська Січ» та інструментального ансамблю «Секрет» Чорноморської ЗОШ І-ІІІ ступенів приймали участь в обласному джем борі «У колі друзів».

         Гра-змагання проходили в Жовтневому районі Миколаївської області. Учасники дві доби проживали у наметах, як справжні туристи.

         Очаківський район представлений двома командами. Підготовкою юних туристів до змагань займалися керівники Хомина Олена Василівна (керівник гуртка «Чорноморська Січ») та Марченко Вадим Миколайович (керівник ВІА «Секрет»).

         «Морські котики» котрі вперше приймали участь в подібних змаганнях, але кожен з них достойно ніс звання учня Чорноморської школи. До складу «Морських котиків» увійшли: Тарасов Максим – капітан, Гаврилюк Ольга, Кохановська Тетяна, Патиченко Юлія, Макшун Яна, Хрикін Костянтин.

         «Чорноморська Січ», яка вдруге стала учасником джемборі та вдзначилась своєю зібраністю, активністю, згуртованістю та прагненням до перемоги. До складу увійшли: Сидорчук Андрій – капітан, Амонгаєва Анастасія, Чернищук Тетяна, Гулієва Аліна, Матвійчук Катерина, Романович Аміна.

         Організатори змагань дві доби розписали по хвилинах. Юні туристи навчались у аквітетах, в’язали вузли, вивчали історію скаутингу, вчились рухатись по натягнутому канату протяжністю 50 м, розбирали та збирали автомати, вчились правильно накладати пов’язки пораненому.

         Самостійно діти приймали участь у грі «Вартовий». Яка проходила в нічному лісі (о 22.00.). Метою гри було перебратися непоміченими через два кола вартових і досягти центральної позиції. Спочатку деякі учні відмовлялися заходити у темний ліс, проте вони себе перебороли і відчули у ролі розвідників. Юні туристи повзали, бігали, ховались в укриття, тікали від вартових. Ця гра назавжди залишиться у пам’яті кожного учасника.

         Протягом наступної доби команди приймали участь в інтелектуальних іграх, виступали на сцені з візитівкою, демонстрували акторську майстерність, створювали польову газету, співали пісні навколо нічного вогнища.

         За результатами змагань юні туристи з Чорноморки стали переможцями в трьох індивідуальних видах: Матвійчук Катерина переможець гри «Амазонка», Тарасов Максим – у грі «Пошук скарбів», Романович Аміна – створила кращу польову газету.

         У загальному заліку команда «Чорноморська Січ» посіла ІІ місце в обласному джемборі «У колі друзів».

         Учасники змагань та їх керівники особливо вдячні Дмитренку Андрію Анатолійовичу, Чорноморському сільському голові, за надану матеріальну допомогу по організації підвозу та харчування.

Переглядів: 494 | Додав: GoreNicH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Сайти вчителів

Сидорчук А.M.
Кудрі І.О.
Ковердій О.І.
Амонгаєвої А.В.

Календар

Орфографія
Система Orphus
Пошук

2

Архів записів
Друзі сайту
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz