Міні-ЧАТ Розділи Фото
Відео
Документація Контакти
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2015 » Січень » 24 » У пошуках пригод
21:45
У пошуках пригод

У пошуках пригод

Школа естетичного виховання села Парутине джерело активних і творчих особистостей. Педагогів різного віку і спеціалізації, які за плечима мають багаж знань,  умінь та навичок. Енергія та ініціативність, яка вирує у їхній свідомості  виключає варіант «спокійного життя». Тому кожне наступне зайняття повинно бути особливе і незабутнє. Ні, не для керівника гуртка – для вихованців – юних школяриків.

Школа естетичного виховання  працює у найрізноманітніших напрямах: гончарство, туризм, фольклор, музика … Ось чому вихованці  гуртка пішохідного туризму «Чорноморська Січ», керівник Хомина О.В.,  не могли встояти перед пропозицією завітати у гості до вихованців гуртка художньої кераміки, керівник Припутнєва А.В.

Діти не просто змінили обстановку, вони буди задіяні у зовсім новій для себе справі – творіння глиною . Не втрачаючи жодної хвилини, ще в дорозі,   Аріна Володимирівна  ознайомила гостей з історією назви села Куцуруб. Юних туристів з першої хвилини перебування в майстерні наділили шматком глини. Та глина була незвичайною, вона мала, якусь особливу консистенцію , як пластилін – гнучка і м’яка. Зовсім не така, яку ми звикли бачити. Як виявилось цю глину добувають у місцевих кар’єрах.

Ось так юні туристи розпочали робити з глини народних персонажів: козака та Солоху.  В свою чергу, вихованці гуртка художньої кераміки люб’язно і дружньо допомагали ровесникам у цій справі.   Козачата і Солохи  вийшли напрочуд чарівні. Всі вироби діти  мали можливість забрати додому, щоб через три дні, коли вони підсохнуть, розмалювати акварельними фарбами.

Тепер діти мають уявлення про особливі властивості глини, яка була незамінною сировиною для наших пращурів.  Керівники гуртків плідно обмінялися досвідом, діти знайшли нових друзів.

Чорноморські школярики в очікуванні наступних пригод!

Переглядів: 627 | Додав: GoreNicH | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Сайти вчителів

Сидорчук А.M.
Кудрі І.О.
Ковердій О.І.
Амонгаєвої А.В.

Календар

Орфографія
Система Orphus
Пошук

2

Архів записів
Друзі сайту
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz