Міні-ЧАТ Розділи Фото
Відео
Документація Контакти
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2016 » Березень » 15 » Шевченківські дні в школі
17:49
Шевченківські дні в школі
<p align="right"><em>І мене в сім’ї великій,
Сім’ї вольній, новій,
Не забудьте пом’янути
Не злим, тихим словом.
Т.Шевченко</em>

Тарас Григорович Шевченко... Його безсмертне ім’я і неповторні твори ось уже скільки років живуть у серцях народу, в його мріях і сподіваннях, пробуджуючи щирі й благородні почуття. Життя Великого Кобзаря, поетичні рядки його творів, пройшовши крізь віки, несуть повчальний зміст в сучасне буття нашого народу.

Традиційно на початку березня  в  Чорноморській ЗОШ  відбувається низка заходів приурочених до <strong>Шевченківськи</strong><strong>х днів</strong>.

Відзначення  202 річниці від дня народження Т.Г. Шевченко розпочалося із святкової лінійки  «Слова його пророчі».

У заходах активно приймали участь учні середньої та старшої школи: малювали малюнки та ілюстрації до творів Т.Г. Шевченка, презентували гарні та змістовні газети, брали участь у конкурсах поезій. Вчителі-мовники, в свою чергу провели тематичні уроки, інформаційні хвилинки, літературні читання «Великий кобзар».

Шевченківські дні завершився дитячим ранком «Ми тебе не забули, Тарасе!». Організаторами цього свята виступили учні 5-А,5-Б та 7 класів при сприйнятті вчителів української мови та літератури і педагога-організатора: Бабенко Л. С. та Олейніченко Т. В., Еремейчук Ю.А.

Ведучі заходу Ваврик Катерина та Цимбаліст Аліна змогли перенести нас в минуле, в роки життя Тараса Шевченка.   

Під час підготовки до свята учні проявили всі свої таланти і глибокі знання життя та творчого доробку відомого на весь світ митця, творця українського слова - Тараса Григоровича Шевченка. Щирі слова та посмішки, виразне читання відомих поезій Кобзаря не залишила байдужим нікого.

Неймовірна гра  Потопахіна Віталія, Бабчук Юстини та Корінної Оксани допомогли всім пройнятись важким дитинством майбутнього Пророка. А запальна полька у виконанні дівчаток 7-го класу підняла настрій присутнім на святі.

 

<p align="right">Вчитель української мови та літератури

<p align="right">Олейніченко Т.В.

<p style="text-align: center;">
Переглядів: 578 | Додав: GoreNicH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Сайти вчителів

Сидорчук А.M.
Кудрі І.О.
Ковердій О.І.
Амонгаєвої А.В.

Календар

Орфографія
Система Orphus
Пошук

2

Архів записів
Друзі сайту
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz