Міні-ЧАТ Розділи Фото
Відео
Документація Контакти
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2016 » Березень » 25 » Подорож до «Лакталіс»
19:34
Подорож до «Лакталіс»

18 березня учні 5-тих класів Чорноморської ЗОШ разом зі своїми класними керівниками Амонгаєвою А.В. та Олейніченко Т.В.  здійснили поїздку до молочного заводу «Лакталіс-Миколаїв».

Екскурсовод Вікторія розповіла нам про технологію виготовлення  глазурованих сирків, сметани, йогуртів, десертів. Та нам вдалося на власні очі побачити технологію виготовлення цих продуктів. Крім цього ми були вражені великим асортиментом продукції (бабусин сир, запіканка, глазуровані сирки, йогурти, десерти, сметана, ряжанка).

Особливо нам запам’ятались санітарно-гігієчнічні процедури, які ми проходили перед входом до так званої «чистої зони». Всі свої речі, а саме: годинники, прикраси, телефони та фотоапарати ми залишили в кімнаті, одягнули білі халати, спеціальні шапочки та бахіли, помили руки в гарячій воді з милом та змастили дезінфікуючим розчином. Після цих процедур почалась наша мандрівка заводом. Нас запевнили: продукція «Лакталіс» натуральна, екологічно чиста, збагачена вітамінами та мінералами, не містить консервантів і тому надзвичайно корисна.

Учнів дуже вразило, що рівень техніки на заводі дуже великий, майже всю роботу виконують машини автоматично. Дуже сподобались привітні та відповідальні працівники.

Екскурсія була незвичайно цікава та пізнавальна. Найголовніше було те, що ми не тільки побачили як виробляється продукція, а мали змогу покуштувати її, так як нам всім був вручений  солодкий презент.

Ми пишаємось, що в нашій області знаходиться такий потужний та великий молочний завод.

Автори: вчителі Чорноморської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 Олейніченко Т.В. та Амонгаєва А.В.

 

Переглядів: 505 | Додав: GoreNicH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Сайти вчителів

Сидорчук А.M.
Кудрі І.О.
Ковердій О.І.
Амонгаєвої А.В.

Календар

Орфографія
Система Orphus
Пошук

2

Архів записів
Друзі сайту
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz