Міні-ЧАТ Розділи Фото
Відео
Документація Контакти
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2015 » Грудень » 19 » МИКОЛАЙ У КОЖНОМУ ДОМІ.
16:03
МИКОЛАЙ У КОЖНОМУ ДОМІ.

Велике свято нині. Бо скрізь же побожно б’ються серця . Люди вшановують Святого Миколая. Це свято не подібне до інших : дитячі безжурні літа і очікування на дарунки, цікавість: «… а, що мені принесе Миколай? Чим я заслуговую на його дарунки?». І так кожного року…
18 грудня учні сьомого класу Чорноморської ЗОШ I-III ступенів стали першим промінчиком до Свята Миколая для учнів молодшої школи. Вони показали виставу: «Миколай у кожному домі». Юні актори вміло відіграти ролі. Долга Т.  була матір’ю, Холопов Д. – батьком, Бабенко Д.  та Драгні М. –  сестрами, Якименко Д. – чортиськом,  Патиченко Ю. та Кюєва А. – ангелами.
Всі глядачі перенеслись до  будинку християнської родини, де трійко малих дітей писали листа Миколаю. Головним героєм вистави  був чортисько, який відволікаючи малечу,  закликав бути неслухняними і нечемними. Ангели змогли побороти нечистого і вказати дітворі правильний шлях. Батько і матір висловили побажання  дітворі молодшої школи:
« Не зачиняйте сьогодні двері,
В душі впускайте світло небесне.
Як згаснуть свічі після вечері ,
Чекайте на зустріч з гостем небесним.»
Вистава закінчилась піснею-молитвою до Святого  Миколая, у якій  семикласники звернувся до Святого з проханням кращої долі для Вкраїни.

Вчитель Християнської етики: О. Хомина

Переглядів: 453 | Додав: GoreNicH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Сайти вчителів

Сидорчук А.M.
Кудрі І.О.
Ковердій О.І.
Амонгаєвої А.В.

Календар

Орфографія
Система Orphus
Пошук

2

Архів записів
Друзі сайту
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz