Міні-ЧАТ Розділи Фото
Відео
Документація Контакти
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2015 » Квітень » 3 » "День зустрічі птахів"
08:54
"День зустрічі птахів"

"День зустрічі птахів" 1 квітня 2015 року на базі Чорноморської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено свято «День Птахів» до Дня зустрічі птахів. У святі взяли участь учні 5-9 класів, а також учні 3 класу.
Свято було проведено в актовій залі у формі невеличких змагань між командами «Ластівки» та «Мудрі сови». Учасники команд брали активну участь в таких конкурсах, як «Домашнє завдання» - діти представляли підготовлені раніше назву і девіз команди; «Вгадай – кА» - розгадавши ребуси, знайти зашифровані назви птахів; «Угорський кросворд» - викреслити з кросворду якомога більше назв птахів; «Вгадай птаха по голосу» - учням пропонувався запис співів птахів, які потрібно було відгадати; «Намалюй птаха» - діти із закритими очима малювали птаха – лебедя; «Три ноги» - в учнів зв’язуються дві ноги, і вони на трьох ногах біжать до фінішу.
Для вболівальників було проведено конкурс «Міміка» - учні за допомогою міміки та жестів повинні були зобразити запропонованого птаха. А також вболівальники завзято відгадували цікаві загадки про птахів.
На святі були присутні маленькі пернаті друзі – Горобець, Сорока, Синичка та Пелікан рожевий. Вони розповіли усім присутнім про історичне походження свята День Птахів, а також як їм несолодко живеться взимку і якби не люди , то вони б взагалі вимерли з голоду. Птахи подякували учням школи за годівнички та домівки виготовлені для них власними руками.
По закінченню команди були нагородженні грамотами та солодкими подарунками. Результатом свята став хороший настрій та бажання зробити життя птахів ще більш легким та приємним.
Крім того в рамках свята у школі було проведено конкурс на кращий будиночок для птахів, потім ці будиночки було розвішано на території нашої школи, для того щоб перелітні пташки могли оселятися та розмножуватися в них.
Свято «День Птахів» проходило за сприяння адміністрації школи та під керівництвом вчителя біології Амонгаєвої А.В. та педагога – організатора Дмитренко Ю. І.

 
 
 
 
 
 
Переглядів: 873 | Додав: juldmitrenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Сайти вчителів

Сидорчук А.M.
Кудрі І.О.
Ковердій О.І.
Амонгаєвої А.В.

Календар

Орфографія
Система Orphus
Пошук

2

Архів записів
Друзі сайту
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz